01-05 EKİM 2019 HAN’DA 5. ULUSLARARASI DOSTLUK VE SANAT SEMPOZYUMU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi himayelerinde, Eşkişehir Han Belediyesi ve Rekreasyon Derneği ortaklaşa gerçekleştirdiği, Küratörlüğünü Derneğimizin Eskişehir temsilcisi Sayın Seran Tepeoğlu’nun  yaptığı 5.Han Sempozyum da, Hamam Galeri ve Müze Sanatçılar ile gezilmiş Dernek Katılım belgeleri verilerek tüm katılımcılara teşekkür edilmiştir. 5. HAN SEMPOZYUMU sunumları, Derneğimizi bu yıl temsil eden dernek üyemiz Istanbul Üniversitesi Cerrahpaşa’dan değerli hocamız Dr. Süreyya Oskay, Hindistandan Monali Murkute Pawaskar, Rusyadan Olga Frolova, Sira Sargon ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Zühre Özkaraman ile gerçekleşmiştir.

Bu yıl 26 farklı ülkeden ve 10 kendi ülkemizden olmak üzere toplam 36 sanatçının katılımı ile düzenlenmiştir.