CUMHURİYET KÖYÜ GALİP ÖZTÜRK SEVGİ EVLERİ ÇOCUK YUVASI KONFERANS SALONU DUVARLARINI BOYAMASI

Rekreasyon Derneği üyeleri geliştirdikleri bir proje ile , Dünya Sanat Günü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet köyü Galip Öztürk Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Konferans Salonu Duvarlarını 17-20 Nisan 2017 tarihlerinde dört gün süren bir çalışma ile boyadılar.

Rekreasyon Derneği’ nden Ecem Doğruer , Seren Doğruer , İdil Çimen ve Pınar Kanber‘in fiilen katıldığı 2017 Sosyal Sorumluluk Projesi ile 15 Nisan Dünya Sanat gününü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birlikte kutladılar.kreasyon Derneği‘nin bu projesine Çekmeköy Gönüllü Anneler Derneği , Avrupa Koleji Lise öğrencileri ve bir çok Sanatçı destek oldu.

Minik kalplere renkli bir Dünya yaratmak için uğraştıklarını vurgulayan Rekreasyon Derneği Başkanı Canan Arabacı “ Rekreasyon Derneği’miz Özverili gençlerin katılımı ile giderek daha büyüyor. Rekreasyon Derneği’nin 2017 yılı çalışmaları kapsamında olan bu Sosyal Sorumluluk Projesini 15 Nisan Dünya Sanat günü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ile birleştirerek gerçekleştirdik. Galip Öztürk Sevgi Evi’nde 4 gün boyunca süren çalışma ile minik kalplere renkli bir dünya yaratmaya çalıştık. Bu konuda bize yardımcı olan Çekmeköy Gönüllü Anneler Derneği‘ne , Avrupa Koleji Lise öğrencilerine ve Sanatçı arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. U.P.S.D. Başkanı Bedri Baykam‘ın dediği gibi dünyayı sanat kurtaracak.” dedi.

İSTANBUL SANAT MAGAZİN HABER’E ve İMTİYAZ SAHİBİ Sayın Kemal Gönüleri’ye etkinliğimize gösterdiği ilgi ve basın desteğinden dolayı Rekreasyon Derneği Üyeleri adına teşekkürlerimizi sunarız.