03-07 EKİM 2017 3. ULUSLARARASI HAN’DA DOSTLUK VE SANAT SEMPOZYUMU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi himayelerinde,Han Belediyesi ve Rekreasyon Derneği’nin ortaklaşa 3 yıldır gerçekleştirdiği, bu yıl kuratörlüğünü değerli Eskişehir temsilcimiz Sayın Seran Tepeoğlu‘nun yapmış olduğu “Uluslararası 3.Han’da Dostluk ve Sanat Sempozyumu” na; aralarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Değerli Milletvekili Sayın Dr. Arif Albayrak ve kıymetli eşlerinin de bulunduğu, yine K.K.T.C den 4 Etkileşimli Drama Derneği Lideri , Ulusal ve Uluslararası 21 Sanatçının katılımıyla gerçekleşmiş bulunmaktadır.

Rekreasyon Derneğinden bu yıl Sayın Aydın Sofu ve Sayın Ayşe Özalp’ın destek verdiği Sempozyuma ;

Değerli Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Prof. Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere, sempozyuma destek veren tüm Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Değerli Han Belediye Başkanı Sayın Erdal Şanlı ve kıymetli eşleri Sevgi Ak Şanlı’ya teşekkür ediyoruz.

Bu yıl gerçekleşen Sempozyum da Büyük emekleri olan değerli Eskişehir Temsilcimiz Sayın Seran Tepeoğlu’na
teşekkür ediyoruz.

Sempozyumun 4. günü Karadeniz Teknik üniversitesi Öğr.Gör. Değerli Hocamız Sayın Kadir Şişginoğlu’nun “Kent Kimliği ve Müzeler-Müze Kent Eskişehir ” konulu Konferansı bilgilendirici bir o kadar da düşündürücüydü. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Sempozyum süresince Han meydanında Hanlı çocuklar ve Han halkı ile yaratıcılığın sınırlarını zorlayan Drama Liderlerine Teşekkür ediyoruz.

Han Meydanında Han Belediyesi Sanat Koleksiyonu oluşumuna katkı sağlayan K.K.T.C, UKRAYNA, HİNDİSTAN, PAKİSTAN, FİNLANDİYA, POLONYA , KOSOVA,TRABZON , BODRUM, İSTANBUL, ANTALYA, ESKİŞEHİR’DEN katılan tüm Sanatçılarımıza, etkinlikte bizlere desteği olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yöresel lezzetlerini bizlere sunan ve Sanatçılarımızla birlikte sanatsal paylaşımlarda bulunan Han halkına ve etkinlikte emeği geçen tüm Belediye görevlilerine teşekkür ediyoruz.

Ve Sosyal Sorumluluk Projesi olarak 3 Yıl önce başlattığımız, Eskişehir Han İlçesinde her yıl iki kez olmak üzere MAYIS ve EKİM aylarında gerçekleşen bu etkinliklere Tüm özverisi ile Destekleyen REKREASYON DERNEĞİ ÜYELERİ ‘ne YÖNETİM OLARAK TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ .

Saygı ve Sevgilerimizle,

Rekreasyon Derneği Yönetim Kurulu adına
Canan Arabacı
Başkan