ANADOLU MEDENİYETLERİ SERGİSİ-20-23 NİSAN 2019 ÇORUM

‘’Anadolu Medeniyetleri Sergisi’’ Hitit Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi, Anatolia Turizm Akademisi ve Rekreasyon Derneği işbirliğiyle düzenlenen Rekreasyon Araştırmaları Kongresi etkinlikleri kapsamında Çorum Belediyesi Sanat Derneği Başkanı Pervin Bülbül, dernek üyeleri sanatçılar, akademisyenler, öğrenciler ve basın mensupları katıldılar.

Müzesi Galerisi’nde 20 Nisan 2019’da açıldı. Hitit Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi, Anatolia Turizm Akademisi ve Rekreasyon Derneği işbirliğiyle düzenlenen Rekreasyon Araştırmaları Kongresi, Çorum Belediyesi Sanat Müzesi’nde farklı üniversitelerden 36 öğretim görevlisi ve 11 onur konuğunun katılımıyla; Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Pelin Avşar Karabaş, Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özkan Tütüncü, Rekreasyon Derneği Başkanı Pervin Bülbül, dernek üyeleri sanatçılar, akademisyenler, öğrenciler ve basın mensupları katıldılar.

5. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi etkinlikleri kapsamında hazırlanan 5. Anadolu Medeniyetleri Sergisi’nde eserleriyle Güngör Arıbal, Adem Yücel, Attila Döl, Bülent Salderay, Dursun Çoban Boran, Melike Sinem, Nilgün Ayşecik Çevik, Ozan Karabaş, Pelin Avşar Karabaş, Rıza Ozan Eroğlu, Sena Sengir onur sanatçıları olarak yer aldılar.

Pervin Bülbül, Canan Arabacı Doğruer, Süreyya Oskay, Ayla Akyol, Fehmi Bildik, Figen Koylan, Harika Ören, Nazan Havuş, Günseli Yetkin, Nuran Yapıcı, Nur Ulubil, Asuman Kerime Denizli, Ayfer Özdemir, Zerrin Çiğdemli Aner, Fevziye Özmen, Nilüfer Batmanoğlu, Yasemin Toydemir Balkan, Neval Önen, Tülin Çelikkaya, Demet Aytuna, Tülay Güzeldere, Kamer Nesrin Gümüşayak, Janet Elizabeth Burrage Ekinci, Birgül Sözer, Serap Kaya, İclal Kazanç Vatandost, Beyza Bayraktaroğlu, Selma Tokdemir, Hülya Ataözden, Betül Vural, Ayşegül İlerigelen Özdemir, Perihan Bildik, Gülseren Şahin, Ayşe Özalp, Öznur Balcı ve Gülçin Alpay  Anadolu Medeniyetleri eserleriyle yer aldılar.