MEB BEYKOZ ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ 12 NİSAN 2015 KAHVALTI

Rekreasyon Derneği olarak Nisan ayı toplantı etkinliğimizi bir Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Projesine ayırdık.
Farklı seviyelerde zeka gerilikleri ve yaygın gelişim bozuklukları olan (ilkokul, ortaokul, lise ve sonrası) çocuklara mesleki eğitim veren MEB Beykoz Özel Eğitim Merkezinde çeşitli öğretmenlerden ders alan çocuklar, aileleri ve öğretmenleri ile birlikte Nakkaştepe Bridge Restoran’da Dernek üyelerimizle buluşarak beraberce güzel bir gün geçirdik. Milli Eğitim Bakanlığı desteğiyle 2011 yılından beri çalışmalarını sürdürmekte olan okula bu öğretim yılında, uzun yıllar Metin Sabancı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde “elle şekillendirme ve terapi eğitmenliği” yapmış, emekli olduktan sonra da desteğini özel çocuklara iş edindirmeye yönelik kurumlarda gönüllü eğitmenlik yaparak sürdüren Dernek Başkan Yardımcımız Nazan Havuş keçe ve seramik dallarında da gönüllü öğretmenlik yapmaktadır.
12 Nisan 2015 Pazar günü 9.30-13.30 saatleri arasında Bridge Restoran’ın enfes boğaz manzarası eşliğinde yapılan kahvaltılı toplantıda çocukların okulda hazırlamış oldukları keçe kılıflı sabunlar, reçeller, seramikler, kendi elleriyle bastıkları kupalar yapılan çekilişle tüm katılımcılara hediye edildi. Müzik öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları mini konserde de şarkılar söyleyip, ritm tutan ve tüm misafirleri 10. Yıl Marşı ile heyecanlandıran çocuklar, büyüklerle beraber dans ederek kapanış yaptılar.
Bu özel günün organizasyonunda emeği geçen Rekreasyon Derneği Yönetim Kurulu üyelerimizden başta Nazan Havuş, Pervin Bülbül, Bensen Ünlüoğlu, Ruhşen Yıldız ve Uğur Mine Tamay’a, MEB Beykoz Özel Eğitim Merkezi Müdürü Sn. Sevin Yenseli’ye, Müdür Yardımcıları Sn. Ebru Gürlek ve Sn. Güngör Bıdık’a, tüm öğretmenler ve öğrencilere, DJ de dahil olmak üzere projemize destekleri ve eksiksiz sunumları ile Bridge Restoran yetkililerine çok teşekkür ederiz.