13-15 EKİM 2016 2. ULUSLARARASI HAN’DA DOSTLUK VE SANAT ÇALIŞTAYI

Kültür ve Turizm Bakanlığı , Eskişehir Büyükşehir Belediyesi himayelerinde, Eskişehir Milletvekili Sayın Utku Özer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Abdülkadir Adar Eskişehir Büyükşehir Genel Sekreteri Sayın Suat Ader Han İlçesi Garnizon Komutanı Sayın Halil Adaklı ‘nın da açılışı onurlandırması ile Eskişehir Han Belediye Başkanı Sayın Erdal Şanlı ve Değerli eşleri Sevgi Ak Şanlı ‘nın büyük özverileri Ve Han Belediye çalışanlarının emekleri , Han halkının sıcak yaklaşımları Sanata gönül vermiş 26 Uluslararası sanatçının ve Rekreasyon Derneği üyelerinin katılımı Eskişehir Temsilcimiz Sayın Seran Tepeoğlu ‘nun destekleri ile 2. Han’da Dostluk ve Sanat çalıştayını da gerçekleştirmiş bulunmaktayız. 2.Uluslararası Han’da Dostluk ve Sanat Çalıştayı‘na katılan sanatçıların isimleri şöyledir: Zerrin Aner , Derya Avcı , Nermin Berkmen , Pervin Bülbül , Mavi Çakmakçı , Canan Arabacı Doğruer , Melek Günbey , Sevda Güven Ercan , Kebieche Abdülhalim , Bülent Hayırlıoğlu , Yurdagül Işıl , Rafiye Karaca , Arzu Karagöz , İpek Deniz Karagöz , Sevgi Koç , Mustafa Köseoğlu , Hamiyet Köseoğlu , Walid Farouk , Aynur Ocak Gündoğan , Emel Oğuz , Ayşe Betül Vural , Zeynep Özbay , Ahmet Özol , Cahide Topaloğlu , Sena Şengir , Seran Tepeoğlu , Feyza Zeybek Bölgenin Kültürel ve Ekonomik gelişimine büyük katkısı olacağını düşündüğümüz SANAT KÖYÜ Projesi öncesi yapılan Festival ve Çalıştaylarda çevre illerden gelen tüm misafir ve basın mensuplarına da teşekkür eder Saygılarımızı sunarız.
Rekreasyon Derneği
Yön. Kurulu adına