İLAHİ AŞK 4 / 02-08 ARALIK 2017 BALAT KÜLTÜR EVİ

Rekreasyon Derneği Üyeleri‘nin “İlahi Aşk 4” İsimli Karma Sergisinin açılışı 2 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 15.00 de Balat Kültürevi’nde düzenlenen bir kokteyl ile  yapıldı.

“İlahi Aşk 4” İsimli  Karma Sergisine katılan Rekreasyon Derneği üyelerinin isimleri şöyledir;

Güngör Arıbal, Ayfer Özdemir, Ayşe Topçu, Ayşe Ümit Sahilyolu, Bensen Ünlüoğlu, Birgül Sözer, Birgül Yüksel, Cahide Topaloğlu, Canan Arabacı, Demet Aytuna, Emine Yılmaz, Fehmi Bildik, Fevziye Özmen, Figen Koylan, Füsun Tolunay, Gül Çetin, Gülden Gökmenoğlu, Günseli Yetkin, Hülya Ataözden, İclal Vatandost, Neval Önen, Nil Batmanoğlu Künbi, Nilüfer Batmanoğlu, Nur Ulubil, Nuran Yapıcı, Önay Kuzucan, Öznur Balcı, Pervin Bülbül, Seçkin Çakır, Selma Tokdemir, Sevda Güven, Şehnaz Aykaç, Tülay Güzeldere ve Yüksel Kilci.