KASIM RÜZGARLARI SERGİSİ 22-27 KASIM 2016

Beşiktaş Deniz Müzesi Komutanlığı Galerisinde, Derneğimizin “Kasım Rüzgarları” Karma Sergisi düzenlenen bir kokteyl ile 22 Kasım 2016 Salı günü  saat 15.30‘da açıldı. Sergide eserleri yer alan üyelere birer katılım belgesi takdim edildi. 68 üyemizin katıldığı “Kasım Rüzgarları” Karma Sergisinde yer alan Sanatçıların isimleri şöyledir:

Derneğimizin Onursal Başkanı Merhum Güngör Arıbal, Alev Demirkesen, Asuman Pişkinsoy Denizli, Ayfer Özdemir, Ayfer Yalman, Ayla Akyol, Aynur Yıldırım, Ayşe Topçu, Bensen Ünlüoğlu, Berna Güneren, Betül Vural, Beyza Bayraktaroğlu, Cahide Topaloğlu, Canan Doğruer Arabacı, Demet Aytuna, Eda Ebra Mete, Emine Tüysüz, Emine Yılmaz, Esra İskender, Fehmi Bildik, Fergün Erkmen, Feriha Aldoğan, Fevziye Özmen, Figen Koylan, Fügen Ergüven, Füsun Tolunay, Gül Çetin, Gülçin Alpay, Gülden Gökmenoğlu, Gülsevin Gürcü, Günseli Yetkin, Güzin Kayhan, Hülya Ataözden, Hülya Özyılmaz, İclal Vatandost, İffet Savcı, İnci Tezcan, İnci Ulukan, Janet Elizabeth Ekinci, Kamer Nesrin Gümüşayak, Meliha Denktaş, Nazan Havuş, Nebihe Göl, Nejla Özer, Nihal Atamer, Nihal Güres, Nil Batmanoğlu Künbi, Nilüfer Batmanoğlu , Nimet Kuru, Nur Ulubil, Nuran Yapıcı, Nurcan Orman, Önay Kuzucan, Özcan Atamert, Öznur Balcı, Pervin Bülbül, Pınar Kanber, Sabahat Bayar, Seçkin Çakır, Selma Tokdemir, Serap Kaya, Sevda Ceylan, Sevda Güven, Sibel Uçal, Tülin Koçkanlı Kuntsal, Ülker Sime, Yasemin Toydemir Balkan, Zerrin Çiğdemli Aner.