SANAT BİR YAŞAM AĞACIDIR SERGİSİ 28 MAYIS-EKİM 2016

Han’da 2. Bahar Çiçekleri Kültür ve Sanat Festivali‘nde ; Derneğimiz değişik atölyelerin yanı sıra 42 Üyemizin katıldığı “SANAT Bir Yaşam Ağacıdır” İsimli Karma Sergisi ile de yer aldı.

Dernemiğizce, Derneğin Onursal Başkanı Müteveffa Güngör Arıbal‘ın anısına adanan “SANAT Bir Yaşam Ağacıdır” İsimli Karma Sergisinin açılışı ,  Müze ve Sanat Galerisi haline dönüştürülen tarihi Hüsrev Paşa Hamamı‘nda ; Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Gaye Usluer ve Han İlçesi Belediye Başkanı Erdal Şanlı tarafından düzenlenen bir törenle yapıldı. Gordiyon düğümü atılan kırmızı eşarp ; Prof.Dr. Gaye Usluer tarafından  çözüldü.

Daha sonra Derneğimiz üyeleri ile birlikte Sergiyi gezen Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Gaye Usluer ve Han İlçesi Belediye Başkanı Erdal Şanlı eser sahiplerinden eserleri hakkında bilgiler aldı, Mütevaffa Güngör Arıbal‘ın anısına hazırlanan köşeyi ziyaret ettiler.

Derneğin Onursal Başkanı Müteveffa Güngör Arıbal‘ın anısına adanan “SANAT Bir Yaşam Ağacıdır” İsimli Karma Sergisi’nde yer alan Derneğimiz üyelerinin isimleri şunlardır :

Sevin Akış, Ayla Akyol, Zerrin Çiğdem Aner, Hülya Ataözden, Demet Aytuna, Nilüfer Batmanoğlu, Nil Batmanoğlu , Beyza Bayraktaroğlu, Pervin Bülbül, Seçkin Çakır, Gül Çetin, Alev Demirkesen, Asuman Denizli, Canan Arabacı Doğruer, Aylin Dönmez, Veciye Düzaratoğlu, Sevda Güven , Nazan Havuş, Pınar Kanber, Arzu Karagöz, Mukadder Karul, Yüksel Kilci, Tülin Koçkanlı, Figen Koylan, Ayfer Özdemir, Fevziye Özmen, Akif Poroy, Neslihan Sarıkaya, Aydın Sofu, Birgül Sözer, Seran Tepeoğlu, Selma Tokdemir , Füsun Tolunay, Cahide Topaloğlu, Nur Ulubil, Bensen Ünlüoğlu, Betül Vural, Nuran Yapıcı, Nalan Yazıcı, Günseli Yetkin, Aynır Yıldırım, Emine Yılmaz.

“ SANAT Bir Yaşam Ağacıdır ” İsimli Karma Sergisi Ekim 2016 ayına kadar gezilebilecektir.